Falsterbo nu även för amatörer!

Så för 860 riksdaler kan du få chansen att bli en av 60 o få rida i Falsterbo. Någon som ska vara med?

Deltagare
Ryttare, med svensk tävlingslicens som under åren fr.o.m. 2007 t.o.m. 2009 inte startat i 1.45 eller högre eller inte blivit placerade i 1.40 eller högre .

Hästar
Öppet för alla hästar som är 7 år eller äldre, d.v.s. födda 2002 eller tidigare.

Falsterbo Horse Show förbehåller sig rätt att utdela 4 wild cards

Anmälan
Sker genom att anmälningsavgift 890: - (inkl. moms 6 %) per häst insättes på Falsterbo Horse Shows bankgiro 472-7426. I anmälningsavgiften ingår Plustjänsten/Folksam Riders Cup på Hippson.se, (under Amatörtourens kvalperiod för de ekipage som inte redan har detta) för att kunna registrera sina resultat.

Viktigt! Skriv på Bg - inbetalningskortet:
-ryttarens namn och licensnr
· hästens namn och licensnr (texta tydligt)
- mejladress till ryttaren
Så fort anmälningsavgiften är betald kan man börja kvala till Falsterbo!

OBS! Inga start- eller veterinäravgifter i Falsterbo.

Kvalificeringsplatser
Fr.o.m. regionala - och högre tävlingar i Sverige och i övriga Europa fr.o.m. 1 april 2009 t.o.m. 22 juni 2009. Kval sker i 120 och 125 klasser.

Vem kvalar?
60 ekipage kvalar till Falsterbo Horse Show enligt följande: Så fort anmälningsavgiften är betald får ryttaren ett mejl med inloggningsuppgifter till Hippson.se. Samtliga individuella resultat i 1,20 och 1,25, inom kvalperioden och från det datum som din betalning registrerades, registrerar du själv på Hippson.se/Folksam Riders Cup och rankas online på samma sida. Sista registreringsdatum för samtliga resultat under kvalperioden är den 22 juni. Rankingpoäng i enlighet med Folksam Riders Cup. Se www.falsterbohorseshow.se eller www.hippson.se
Inloggningsuppgifter skickas från Falsterbo Horse Show/Hippson till ryttarens mejl inom tre dagar efter mottagandet av bankgiroinbetalningen.

Läs mer på hippson.se

Det här blir något att sikta på;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0